السبت، 14 أبريل 2012

-للون الاصفر والبرتقالى (قشر البصل او قشر الجزر او قشر البرتقال حسب تركيزهما )

2-للون الاحمر(فراولة او بنجر )


3-للون البنفسج (الكركديه)


4-للون الازرق (الكرنب )


5-للون الاصفر (الكركم او ورق البصل)


6-للون الاخضر (السبانخ او البقدونس)


7-للون البنى (النسكافيه او الشاى)


لتثبيت تلك الالوان يوضع خل مع ماء السلق ويغطى الاناء اثناء السلق ولتلميعها يستخدم زيت يدهن بها.
و ممكن اى اتنين من دول يدوا الوان تانية- وبالهنا والشفا.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق